Nederlands

Bezoek Elaisa Energetic Wellness: voordelig dagje wellness via Social Deal

Bezoek Elaisa Energetic Wellness: voordelig dagje wellness via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Ben je toe aan een dag vol ontspanning? Maak kennis met Elaisa Energetic Wellness, een stijlvol wellnessresort gelegen in de schitterende natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen. Hier baad je in luxe net over de grens bij Limburg, genietend van 10 verschillende sauna’s, diverse zwem- en dompelbaden, een hammam / stoombad, whirlpools én een aangename ligweide op het zuiden. Ervaar bij Elaisa Energetic Wellness hoe ze vijf pijlers (Natuur & Omgeving, Wellness, Geometrie & Kristallen, Gezondheid en Persoonlijke Ontwikkeling) samenbrengen om je de ultieme relaxdag te bieden.

Met korting naar Elaisa Energetic Wellness

Dankzij de aangename sfeer en het royale aanbod aan sauna’s, baden en ontspanningsruimtes geniet je met gemak de hele dag door bij Elaisa Energetic Wellness. En je bezoek aan het resort wordt nog relaxter, wetende dat je er met een fijne korting verblijft! Bij Social Deal vind je regelmatig scherpe deals, waarmee je voordelig Elaisa Energetic Wellness bezoekt. Het was nog nooit zo verleidelijk om te kiezen voor een ultiem dagje ontspanning.
Sauna’s

Bij Elaisa Energetic Wellness ontdek je wel 10 verschillende sauna’s. Bezoek de Avatar Sauna die volledig in het teken staat van de natuur, of ontdek de Ceremony Sauna, waar vijf elementen centraal staan. Geniet van een prachtig panoramisch zicht op het meer en bijzondere zonsondergangen in de Sunset Sauna of beleef opgietingen in de Rose Quartz Sauna, vergezeld door de zachte geur van rozen.

Vervolg je tocht langs de Clay Sauna, waar je de fijne sensatie van een kleizuivering ervaart. Maak ook kennis met de Temazcal, een Mexicaanse zweethut waarin je lichaam op ceremoniële wijze gereinigd wordt. Tenslotte vind je hier zelfs vier verschillende Chakra Balancerende Sauna’s; elk gericht op specifieke chakra’s.

Naast de sauna’s geniet je ook nog van een stoombad, ook wel hammam genoemd. Het stoombad biedt een milde, prettige uitwerking op je ademhaling. Ontspan terwijl het warme stoom je luchtwegen opent en geniet van een zachte warmteprikkel over je hele lichaam.

Baden

Ontdek diverse binnen- en buitenbaden tijdens je bezoek aan Elaisa Energetic Wellness. Binnen geniet je van het Energetic Mineral Bath, een aangenaam verwarmd binnenbad waarbij je omringd wordt door een dodecaëder van maar liefst 8 meter hoog, waar in het midden een imposante kathedraalkwarts pronkt op een eigen zuil. En onder water? Daar hoor je dolfijn- en walvisgezang, een bijzondere belevenis!

Buiten maak je gebruik van twee prachtige buitenbaden, de Outdoor Pool met prachtig zicht op het Nationaal Park Hoge Kempen en indrukwekkende beelden en de Swimming Pool, waar je omringd wordt door bijzondere architectuur. En wat dacht je van een ultiem ontspanningsmoment in de Infinity Whirlpool? Deze whirlpool in de vorm van een halve maan biedt een prachtig uitzicht op het natuurgebied en is heerlijk verwarmd tot wel 37 graden.

Rituelen en arrangementen
Wil je je dagje wellness helemaal compleet maken? Je kunt bij Elaisa Energetic Wellness uit een heel scala aan aanvullende arrangementen, behandelingen en rituelen kiezen. Van opgietingen tot ceremonies, scrubsessies, halotherapie, massages en holistische behandelingen; de keuze is reuze. Boek een bijzondere ervaring naar keuze bij je bezoek en til de belevenis naar een nóg hoger niveau!
Meer voordelige saunadeals ontdekken?

Wil je eens een ander sauna- of wellness resort ontdekken of ben je gewoonweg benieuwd waar je nog meer terecht kunt voor een heerlijk dagje vol ontspanning? Bekijk alle sauna-, spa- en wellness deals en profiteer van een topdeal!

Met korting overnachten in de buurt van Elaisa Energetic Wellness
Wil je vlak bij Elaisa Energetic Wellness comfortabel overnachten? Met een luxe hotel in de buurt hoef je niet ver te reizen en kom je nog verder tot rust. Benieuwd waar je zoal terecht kunt? Bekijk hier scherpe deals bij de fijnste hotels en vind een overnachting tegen een onverslaanbare prijs!
Eten & drinken in het resort
Het is belangrijk om goed te eten en drinken tijdens je saunabezoek. En daarnaast hoort het genieten van een heerlijk hapje en drankje natuurlijk ook bij de totaalbeleving. Daarom biedt Elaisa Energetic Wellness je uitgebreide opties om te lunchen en dineren. Zo geniet je van een welverdiende break van je saunabezoeken. Dorst lessen? Revitaliseer jezelf met edelsteenwater van VitaJuwel of geniet van Kombucha. Daarnaast kies je uit diverse sapjes, smoothies, frisdranken, theesoorten, warme dranken, (speciaal)bier of wijn.
Kies uit diverse kleine (gezonde) hapjes, geniet van American pancakes, soepen, salades, rice bowls, verschillende rijkelijk belegde broodjes en royale hoofdgerechten met zowel vlees, vis als vega(n) opties. En ook een heerlijk nagerecht mag natuurlijk niet ontbreken!

Voordelig uit eten in de buurt van Elaisa Energetic Wellness

Wil je je dag net zo relaxed afsluiten? Ga dan met korting uit eten bij de beste restaurants in de omgeving van Elaisa Energetic Wellness. Geniet van een heerlijk diner voor een topprijs en kom helemaal ontspannen weer thuis. Benieuwd waar je zoal terecht kunt? Bekijk hier het actuele aanbod, vol met culinaire topdeals!